FORSIDE
TILMELDING
BESTYRELSEN
TRÆNERE
KLUBTØJ
KONTINGENT
KØB AF FJERBOLDE
VEDTÆGTER
menu 4.4.1
menu 4.4.2
menu 4.4.3
menu 4.4.4
menu 5.3.1
menu 5.3.2
menu 5.3.3
menu 5.3.4
menu 1.2.2


Velkommen til Skanderborg Badminton


Om Klubben

Klubben har i de senest år oplevet en meget stor medlemsfremgang og er generelt en klub i positiv udvikling. Vi har et stort fokus på det sociale aspekt i at dyrke idræt. Alle skal kunne være med uanset niveau. Vi bestræber os på at sikre, at vores ungdomsspillere har det sjovt - både til træning og til kamp samtidigt med, at de udvikles som badmintonspillere. Vi tilbyder i løbet af sæsonen en række aktiviteter, som ikke blot handler om badminton, men i lige så høj grad om at have det sjovt med sine badmintonkammerater.
                                       

Klubbens historie

Skanderborg Badminton er hele Skanderborgs Badmintonklub, som i 2018 så dagens lys efter en fusion mellem HI Skanderborg Badminton og Skanderborg Badmintonklub og har til huse på Niels Ebbesen Skolen og Morten Børup Skolen i Skanderborg.

Visioner og mål

Skanderborg Badminton bygger på et socialt værdigrundlag, hvor det handler om at have det sjovt. lære nye kammerater at kende, og blive dygtigere til at spille badminton. Det er vigtigt for os, at der er grin og smil til alle  træninger, lige såvel som det er vigtigt, at børnene udfordres, og at der er sved er på panden. Vi understøtter det sociale værdigrundlag ved at arrangere en række sociale arrangementer i løbet af sæsonen, hvor ungdomsspillerne på tværs af hold og aldre deltager i sjove aktiviteter centreret omkring badminton.

Målsætningen er at skabe en badmintonklub for alle børn og voksne. Uanset om man blot ønsker at få lidt motion og hygge med kammeraterne, eller om man er ambitiøs  og deltager i holdturnering og stævner, så er der og skal der være plads til alle. Kom ned og prøv en træning eller to, og se om ikke badminton er noget for dig eller dit barn.

I Skanderborg Badminton har vi uddannede ungdomstrænere, og vi vil i den kommende sæson tilknytte en dygtig cheftræner for at skabe endnu bedre rammer og træning, herunder ikke mindst med henblik på at skabe en rød tråd i træningen for alle vores hold.


Velkommen til Skanderborg Badminton

Skanderborg Badminton er en klub i positiv udvikling - med dygtige og engagerede trænere og hjælpetrænere.

Persondata i Skanderborg Badminton

Tilmelding
Gå til tilmelding  HER
Aktiviteter

Se vores aktivitetskalender HER