Sæsonen 2020/21

På baggrund af svigtende medlemstilgang vil aktititeterne i denne sæson alene bestå af spil-selv bordtennis for seniorer torsdage fra kl. 18:00.
Der kan dog etableres et ungdomhold hvis der er en gruppe unge på minimum 6 der gerne vil spille om torsdagen. Vi har p.t. ikke en træner der kan stilles til rådighed, så forudsætningen for et ungdomshold vil være at forældrekredsen selv kan etablere en plan så der vil være en voksen til at åbne og være tilstede/guide under træningen. Kontakt formand Egon Laursen eller kasserer Finn Gabriel for at aftale nærmere.                                                                              

Bordtennis med Ældresagen
HI Bordtennis har lavet aftale med Ældre Sagen om bordtennisaktivitet for Ældre Sagens medlemmer. Såfremt i er nogle stykker der er medlem af Ældre Sagen som gerne vil spille bordtennis, kan i kontakte enten formand Egon Laursen eller kasserer Finn Gabriel (se siden med bestyrelsesoplysninger). Vi har lavet en aftale med NES Skolen om at der udover torsdage fra 18:00 - 20:00 muligvis kan kan spilles formiddag en anden dag. Dette arrangeres kun hvis de er interesse og ved tilstrækkeligt fremmøde. Kontingent udgør kr. 350,- for hele sæsonen (t.o.m. april 2020). Der vil blive stillet lånebat og bolde til rådighed.      
 


                                                                    
                        

                                                         
         
 

HI Bordtennis:

HI Bordtennis er klubben for alle der har lyst til at spille bordtennis. Vi ligger vægt på at der er plads til alle, og at alle får får mulighed for at spille og udvikle sig løbende.

Nyheder:

Vi er lige gået i luften med vores nye hjemmeside. Ris, ros og gode foreslag er velkomne.

Aktiviteter:

Udover de to ugentlige træningsaftener deltager klubben i mange stævner i løbet af sæsonen, ligesom der er mulighed for at spille med i holdturnering.