Generalforsamling 23. februar 2017 Kl. 19:00

HI Bordtennis afholder generalforsamling i Hi'et på NES skolen d. 23/2-2017 kl. 19:00. Agenda og yderligere information følger senere.   

Bordtennis med Ældresagen
HI Bordtennis har lavet aftale med Ældre Sagen om bordtennisaktivitet for Ældre Sagens medlemmer. Såfremt i er nogle stykker der er medlem af Ældre Sagen som gerne vil spille bordtennis, kan i kontakte enten formand Egon Laursen eller kasserer Finn Gabriel (se siden med bestyrelsesoplysninger), og vi finder ud hvordan og hvornår det kan foregå. Vi har p.t. tider i NES skolens Aula om aftenen på tirsdage og torsdage, så nærmere aftale om spilletidspunkt kan aftales indenfor vores haltider.

Sæsonen 2016-2017

Vi starter sæsonen torsdag d. 8. september 2016. kl. 18:00. Vi har p.t. ikke nogen træner tilknyttet, så afhængig af fremmøde afgør vi om der er basis for iværksætte engagering af en træner. Alternativet kan evt. være at forældre til ungdomsspillere påtager sig på skift at stå for at koordinere træningsaktiviteterne (Vi ville kunne lave planer eller katalog med forslag til aktiviteter, så man ikke selv skal planlægge for meget). Der vil blive mulighed for at seniorer kan spille om torsdagen i NES Skolens motionsrum i tidsrummet fra. kl. 18:00 - 21:30. Dette vil være "bordtennis på egen hånd" - det vil sige at spillere låser selv op, opstiller borde- og sætter dem på plads igen. Der er spillere der har/får nøgle til rummet med bordtennis borde, alternativt kan skolens pedel låse op. Der vil kun være adgang til at spille for spillere der er tilmeldt på forhånd. Kontingentet for seniorer udgør kr. 250/år. Tilmelding via tilmeldingssiden / fanen "Træning".og muligheder. 

                                                        

                        

                                                         

       

 

 


HI Bordtennis:

HI Bordtennis er klubben for alle der har lyst til at spille bordtennis. Vi ligger vægt på at der er plads til alle, og at alle får får mulighed for at spille og udvikle sig løbende.

Nyheder:

Vi er lige gået i luften med vores nye hjemmeside. Ris, ros og gode foreslag er velkomne.

Aktiviteter:

Udover de to ugentlige træningsaftener deltager klubben i mange stævner i løbet af sæsonen, ligesom der er mulighed for at spille med i holdturnering.